Aktivitete

Ftesë për pjesëmarje Hackathon Tirana 2013

AKSION VULLNETAR “KALATË E BREGUT TIM” 18 – 20 TETOR QEPARO – BORSH

INVENTARIZIM DIXHITAL I FOTOTEKËS PRIVATE “SOTIR”

Qytetaret dhe Zeri i tyre ne Zgjedhje – Za´Lart

GET ONLINE WEEK ALBANIA 2013 – SENZIBILIZIM NE MEDIA

Starton DataThon Rinor 2013

Java Europiane e Përdorimit të Internetit / Get Online Week 2013

OPEN DATA DAY 2013

Projekti ynë me i ri ACADEMIC´AL

Fitues Hackathon Albania 2012 – Maratona Shqiptare e Inteligjencës dhe Kreativitetit