Open Data Albania

Ftesë për pjesëmarje Hackathon Tirana 2013

Starton DataThon Rinor 2013

Java Europiane e Përdorimit të Internetit / Get Online Week 2013

OPEN DATA DAY 2013

Fitues Hackathon Albania 2012 – Maratona Shqiptare e Inteligjencës dhe Kreativitetit

Projekti Shqiptar Open Data Albania, vlerësohet në Transparency Camp Washington 2012

Prezantimet e “Standards of Government Data Publishing – Public Data Usability”

Public Data Usability – New Standarts of Publishing Government Data

Open Data dhe Platforma Evropiane për Informacion të Sektorit Publik.

“Let the Data Speak” – Open Data Albania workshop tek New York University of Tirana