“Let the Data Speak” – Open Data Albania workshop tek New York University of Tirana

Ne kuader te projektit Open Data Albania in the Classroom, me dt 21 Dhjetor 2011 prane Universitetit te New Yorkut ne Tirane do te mbahet nje Workshop nga Julia Hoxha (M.Sc) dhe Aranita Brahaj (M.A).

 

 

(comments disabled)

 
%d bloggers like this: