Dita europiane e – Pjesëmarrjes edhe në Shqipëri

Në kuadër të Ditës Europiane të Pjesëmarrjes Elektronike / e-Participation Day, Albanian Institute of Science (AIS) në bashkëpunim me Telecentre-Europe, organizoi sot më 7 maj 2015 një trajnim në ambjentet e  Librarisë Tirana Times, me të rinj të gjimnazit “Ismail Qemali”  Tiranë. Trajnim u realizua në kuadër të Programit eUROPA for Citizens në njëmbëdhjetë vende të Europës dhe ka si qëllim edukimin dhe përfshirjen qytetare në politikëberje nëpërmjet instumentave të ICT. Gjithashtu në event u bë dhe hapja e konkursit My e-participation Story ose Historia ime e-pjesëmarrjes, një iniciativë që fton çdo qytetar të shkruajë një ese ose tregojë një histori/ eksperiecë të jetuar në një nga vendet e BE.

 

IMG_4629 IMG_4632 IMG_4639 IMG_4652 IMG_4658 IMG_4684 IMG_4697 IMG_4699 IMG_4717 IMG_4721 IMG_4765 IMG_4771 IMG_4773 IMG_4786 IMG_4788 IMG_4800 IMG_4815