“Let the Data Speak” – Open Data Albania workshop tek New York University of Tirana

Në kuadër të projektit Open Data Albania in the Classroom, më dt 21 Dhjetor 2011 pranë Universitetit të New Yorkut në Tirane do të mbahet një Workshop nga Julia Hoxha (M.Sc) dhe Aranita Brahaj (M.A).