Publikimi i të dhënave qeveritare (Data Gov) pa barriera ligjore, adminisitrative dhe teknologjike është tashmë një angazhim i Shtetit Shqiptar në kuadër të Open Government Partnership. Shoqëria civile dhe komuniteti i ekspertëve të pavarur kanë rol të rëndësishëm në mbështetjen dhe monitorimin e këtij procesi. Me temen “Public Data Usability – Standards of Publishing Government Data”, AIS organizoi nje workshop me deshiren per te prezantuar standartet dhe teknologjite e reja te perdorura ne kete fushe.
Me poshte do te keni mundesine te gjeni 2 prezantimet e plota ne format PDF
Marilda Mancka, M.Sc.
Armand Brahaj M.Sc.
 543645_359847837396551_1394485031_n 546490_359847977396537_385911222_n 546640_359847367396598_874210320_n 562475_359847337396601_932810257_n543588_359848100729858_1847398575_n