Workshop Datë 08.12.2016 : Follow the Money / Ndiq Paratë – Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor.

AIS një organizatë joqeveritare e njohur si promotore e Open Data Albania për Shqipërinë po realizon një cikël Tryezash Workshop dhe Forum, me titull Follow the Money / Ndiq Paratë. Takimi i rradhës u mbajt në datën 8 Dhjetor me temë Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor.

Me dëshirën për të forcuar rolin e medias në cështje të transparencës, llogaridhënies dhe antikorrupsionit, AIS ftoi gazetarët në këtë takim ku u trajtuan cështje që lidhen me ligjin zgjedhor, praktikën, defekte të shfaqura dhe element të pandërshkueshmërisë për korrupsionin zgjedhor nga ekspertë të auditit dhe çështjeve zgjedhore.

Më herët, në datën 26 Tetor është mbajtur takimi i pare i këtij cikli workshopesh ku u diskutua mbi Prokurime Publike, Tendera dhe Kontrata të Sektorit Shëndetësi.


Programi i Workshop


Foto

20161208_094259 20161208_094608 20161208_094618 20161208_095909 20161208_095919 20161208_100922 20161208_101353img_2118 img_2116 2-img_2121 1img_2120 20161208_103611 20161208_10354520161208_094610