Zhvillohet DataThon Albania 2014

Ditën e shtunë datë 13.12.2014 u zhvillua aktiviteti DATATHON ALBANIA 2014 organizuar nga AIS si realizues i projektit Open Data Albania.

Këtë vit DATATHON ALBANIA 2014 u mbajt në ambientet e ProTik Innovation Center dhe kishte si temë Shpenzimet Buxhetore me qëllim që të kuptojmë më mirë se “Ku shkojnë paratë e taksapaguesve.”

Temat konkuruese për këtë vit ishin :

Këtë vit pati 2 çmime nga 15 000 Lekë secili,  të cilët u fituan nga projektet

  1. Trendi shpenzimeve te energjise elektrike ne Universitetet e Tiranes
  2.  Shpenzimet e pagave ne institucionet buxhetore

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014

DATATHON ALBANIA 2014