Smart Tourist Albania prezantohet ne komunitetin Open Labs Shqiperia

Projekti yne Smart Tourist Albania do jete teme e takimit te rradhes te komunitetit Open Labs.

Open Labs Albania eshte nje organizatë jo-qeveritare jo-fitimprurëse, me seli në Shqipëri, që synon të mbështesë dhe promovojë iniciativa ne fushen e teknologjise se informacionit. Open Labs jane teper aktiv aktualisht duke organizuar ngjarje javore në Tiranë dhe qytete të tjera. Te premten ne 31.08.2012 @ 19.00 miqte e Open Labs kane ftuar aktivistet tane te prezantojne projektin Smart Tourist Albania.

Me shume informacione ne faqen e tyre tek: Presenting: Smart Tourist Albania

Open Labs prezanton Smart Tourist Albania.

Open Labs prezanton Smart Tourist Albania.

 

 

(comments disabled)

 
%d bloggers like this: