Follow the Money / Ndiq Paratë – Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor.

AIS një organizatë joqeveritare e njohur si promotore e Open Data Albania për Shqipërinë po realizon një cikël Tryezash Workshop dhe Forum, me titull Follow the Money / Ndiq Paratë. Takimi i parë i këtij cikli u mbajt në datën 26 Tetor dhe u diskutua mbi Prokurime Publike, Tendera dhe Kontrata të Sektorit Shëndetësi.

Me dëshirën për të forcuar rolin e medias në cështje të transparencës, llogaridhënies dhe anticorrupsionit, AIS fton gazetarët të aplikojnë për tu përzgjedhur për eventin e dytë me temë Financimi i Subjekteve Elektorale dhe Korrupsioni Zgjedhor. Në këtë takim do të trajtohen cështje që lidhen me ligjin zgjedhor, praktikën, defekte të shfaqura dhe element të pandërshkueshmërisë për korrupsionin zgjedhor.
Follow the Money, takimi i dytë do të mbahet në datën 8 dhjetor në vigjilje të ditës ndërkombëtare të antikorrupsionit

Për t’u regjistruar ju lutem klikoni këtu
Për çdo pyetje apo informacion të mëtejshëm do duhet të shkruani në adresën e besjana.hysa@ais.al .