Programi televiziv 31 Minuta një përpjekje për gazetari kualitative.

Programi Televiziv 31 Minuta është një nga përpjekjet për gazetari kualitative. Programi po transmetohet prej pak muajsh në ekranin e televizionit publik si një bashkëpunim i Radio Televizionit Shqiptar me Qendrën për Gazetari Cilësore. Albanian Institute of Science AIS u bë pjesë e mbështetësve të programit duke ndihmuar gazetarët në realizimin e historive të tyre me karakter investigative. Nxitja e gazetarisë cilësore të bazuar në fakte dhe ekspertizë është një nga elementët më të rëndësishëm që lidhen përtej lirisë edhe me cilësinë e gazetarisë. Programi 31 Minuta vijon duke depërtuar më në thellësi të problemeve dhe duke analizuar në një mënyrë të pavarur dhe të guximshme.