“Blerja e Votës” mbi 230 raste të Raportuara në ZA’LART

 

intervista-me-aranita-brahaj-2Link: http://www.kosovapress.com/sq/rajoni/keshtu-blihen-votat-ne-shqiperi-230-raste-te-denoncuara-44792/

 

Procedim Penal për Kryebashkiakun e Vorës, Aranita Brahaj përfaqësuese e ZA’LART shprehet për Zërin e Amerikës

 

Përdorimi i të Rinjve në Fushatë dhe Manipulimi i Votës

 

Dita e Zgjedhjeve dhe Problematika të Rapotuara në ZA’LART – Zëri i Amerikës