Kërkesë për Informim mbi masa kapacitete import terapi intensive Covid 19

Together for Life (OJF) dhe Instituti Shqiptar i Shkencave / Open Data Albania OJF i kanë drejtuar një kërkesë për Informim, mbi masa kapacitete import terapi intensive Covid 19, Ministrisë së Shëndetësisë.

Kërkesën e plotë për Informim e gjeni Këtu