Regjistri i Magjistratëve, Shtohen Profile të reja Prokuror dhe Gjyqtaar AksesInfoDrejtësi.

Në periudhën Dhjetor – Janar 2021 janë shtuar në Regjistrin e Magjistratëve , databazë publike krijuar nga AIS pasaporta profil për 17 Gjyqtar dhe Prokurorë (Magjistratë) që kanë kaluar Vettingun në muajt apo javët e fundit.  Në çdo Profil Pasaportë të krijuar ka informacion CV, vetë deklarimet publike, kualifikimet, kërkimet shkencore, promovimet në detyrë, masat disiplinore, deklarim të aseteve pasurore për secilin individ Gjyqtar dhe Prokuror.

 1. Albert Demirneli  Prokuror http://aksesdrejtesi.al/profil/215
 2. Afërdita Ndoi  Prokuror Apeli Durrës http://aksesdrejtesi.al/profil/150
 3. Dorina Bejko Prokurore  Rethi Pogradec http://aksesdrejtesi.al/profil/214
 4. Arben Qosja Prokuror Apeli Tiranë http://aksesdrejtesi.al/profil/180
 5. Pranvera Pustina Prokurore Prokuroria e Përgjithshme konfirmuar në detyrë me vendim KPK Nr. 308 datë 14. 10.2020
 6. Moisi Duda Prokuror Apeli Durrës http://aksesdrejtesi.al/profil/144
 7. Enkelejda Osmani Xhengo Prokurore Rrethi Durrës http://aksesdrejtesi.al/profil/126
 8. Sokol Ngresi Gjyqtar Apeli http://aksesdrejtesi.al/profil/225
 9. Valbona Vata Gjyqtar Apeli http://aksesdrejtesi.al/profil/213
 10. Erjon Cela Gjyqtar http://aksesdrejtesi.al/profil/149
 11. Anita Mici Gjyqtare http://aksesdrejtesi.al/profil/133
 12. Vojsava Osmanaj Gjyqtare http://aksesdrejtesi.al/profil/139
 13. Altina Nasufi Gjyqtare http://aksesdrejtesi.al/profil/134
 14. Genti Shala Gjyqtar http://aksesdrejtesi.al/profil/137
 15. Irena Brahimi Gjyqtare http://aksesdrejtesi.al/profil/138
 16. Blerona Hasa Gjyqtare http://aksesdrejtesi.al/profil/136
 17. Elona Toro Stavri http://aksesdrejtesi.al/profil/143

Më herët në Databazë janë vendosur profil pasaporta për dhjetëra gjyqtar të tjerë të cilët i janë nënshkruar me sukses Vettingut. http://ais.al/new/akses-info-drejtesi-nje-regjister-publik-per-magjistratet-krijuar-nga-nje-organizate-jo-qeveritare/

Gjithashtu Akses Drejtësi bën të mundur akses sipas filtrave të kërkimit http://aksesdrejtesi.al/searchform për çdo dokument të institucioneve të reja të drejtësisë si akte, vendime, procesverbale, raporte etj.

AIS organizata promotore e Open Data për Shqipërinë ka krijuar dhe mirëmban këtë minierë të dhënave.