Vacancy for Network Coordinator, part-time for 1 to 3 years

The organization AIS is looking for a part-time Network Coordinator. The selected candidate will coordinate the activity of a Youth Network in order to empower young people by using OpenData and BigData as part of the OpenData Fellowship Youth Network. This network will function as a practical program for a group of young people selected […]

Be Part of the #OpenData Fellowship Youth #Network

Opportunity to work with the #OpenDataAlbania team Are you a Young Boy or Girl, #Journalist, #Student, #Economist, #Fiscal Accountant, #FuturePolitician, #Analyst, #Sociologist or #Student in a Certain Discipline If you want to publish one or several articles on the Open Data Albania portal If your future Career plans are related to the above, a Youth […]

Trajner për Sistem Administrim WebServices

ToR-s Trajner për të rritur Kapacitete Stafi në Procese Pune si: Sistem Administrim WebServices Linux Administration Konfigurime PHP Konfigurim DataBaze Angazhimi si më poshtë: Kurikul Trajnimi SistemeAdministrimi Web Services. (2 ditë pune) Leksion dhe Ushtrim Praktik. (4 ditë pune) Përgatitje dhe prezantim Listë Referenca të Tutorialeve OnLine për Trajnim autodidakt në vijimësi. (2 ditë pune) […]

AIS po kërkon një Përkthyes të Gjuhës Angleze për Përkthime Tekst i Shkruar nga Gjuha Shqipe në Gjuhën Angleze

Personi që kërkohet duhet të bëjë përkthim të teksteve administrative, tekste me karakter social ekonomik dhe tekste ligjore. Për këtë arsye Duhet të zotërojë mirë gjuhët Anglisht dhe Shqip, dhe të jetë i aftë të punoje me fjalor mbi terminologjinë e sipërshënuar. Kandidati duhet të jetë i disponueshëm për të punuar në zyrën e Organizatës […]

Kërkohet Programues me njohuri të mira në PHP

AIS po kekron staf në Pozicionin Programues me njohuri të mira në PHP Datë 26.03.2021 Përshkrimi i Punës: –          Mirëmbajë web faqe të programuara në Laravel; WordPres etj. –          Të optimizojë databazat –          Të zhvillojë website të reja Kriteret për Angazhim: Diplomuar në Informatikë dhe degë të ngjashme. Të ketë njohuri mbi databazat Eksperiencë pune mbi 2 vjet […]