Thirrje Anëtarësime te reja OpenData Fellowship Youth Network

Rihapet Thirrja, Aplikoni deri ne datën 20 Prill   Bëhu Pjesë e OpenData Felloship Youth #Network AIS për të dytin vit radhazi, hap aplikimet për të rinj që duan të punojnë dhe angazhohen me OpenData Youth Network, të rinj me përgatitje universitare të moshës 20 deri 30 vjeç janë të mirëpritur. Ky grup network do […]

Bëhu Pjesë e #OpenData Fellowship Youth #Network

Mundësi për të punuar me ekipin #OpenDataAlbania Je një Djalë apo Vajze e re, #Gazetar, #Student, #Ekonomist, #Fiskalist, #Politikan i Ardhshëm, #Analist, #Sociolog apo #Kërkues në një Disiplinë të caktuar • Nëse ke dëshirë të Publikosh një apo disa artikuj në portalin Open Data Albania • Nëse planet për Karrierën tuaj të ardhshme lidhen me sa […]

Kërkohet një Ekspert Lokal Përmirësim i Kapaciteteve Organizative dhe Institucionale

Datë 09/02/2022 AIS, një organizatë jofitimprurëse e angazhuar në Transparencë, Llogaridhënie dhe Mirëqeverisje është duke kërkuar një ekspert lokal për angazhim me kohë të pjesshme ditë pune. Eksperti duhet të asistojë organizatën në hartimin e disa dokumenteve si rregullore dhe manual të praktikave të mira menaxheriale dhe financiare. Eksperti duhet të vlerësojë edhe nevojat për […]

AIS is seeking two full-time and part-time Data Analysts

Position: Open Data Analyst. Programme: Open Data, Access and Transparency over sectors exposed to Risk of corruption. Under: Project Director Salary: Monthly net total salary, plus mandatory share of contributions for employer and employee, plus salary tax, is planned 900 Euros. Publication Date:  09/02/2022 Deadline for application: 09 March 2022. AIS, an organization a committed […]

Vacancy for Network Coordinator, part-time for 1 to 3 years

The organization AIS is looking for a part-time Network Coordinator. The selected candidate will coordinate the activity of a Youth Network in order to empower young people by using OpenData and BigData as part of the OpenData Fellowship Youth Network. This network will function as a practical program for a group of young people selected […]