Panorama Web shkruan: Skema e Bizneseve Guacke (shell ne Holande)

Skema e Bizneseve Guacke (shell ne Holande) si po i “hanë kokën” Ilir Beqajt. Vetting zbulon fijet e PPP. Kush janë pronarët dhe si u manovrua me aksionere në offshore e shell

Link për të lexuar lajmin