Reporter / Birn Albania: Tenderat ne Spitalin e Elbasanit ushqejnë kompani të lidhura me krimin

Titulli: Tenderat ne Spitalin e Elbasanit ushqejnë kompani të lidhura me krimin

Publikuar: 26 Maj 2023  

This image has an empty alt attribute; its file name is image-12.png

Citizens Channel: Betonizimi I Jugut, Ligji i Investitorëve Strategjik u dha 5.8 milion m2 tokë kompanive pranë Qeverisë

Titulli: Betonizimi I Jugut, Ligji i Investitoreve Strategjik u dha 5.8 milion m2 tokë kompanive prane Qeverisë  

 

Publikuar: 9 Gusht 2023

 

  This image has an empty alt attribute; its file name is image-10.png

Zeri i Amerikes Ditari ne gjuhen Shqip: 4 vjet pas Tërmetit asnjë përgjegjësi për dëmet (problematika me financimin e programit te rindertimit)

Titulli: 4 vjet pas Tërmetit asnjë përgjegjësi për dëmet (problematika me financimin e programit te rindertimit)

 

Publikuar: 11 dhjetor 2023

 

  This image has an empty alt attribute; its file name is image-9.png

Zeri i Amerikes Ditari në gjuhën Shqip: Ekspertet nga Shoqëria Civile Shqetësime për Burimet e Financimit të Fushatave Zgjedhore

Titulli: Ekspertet nga Shoqëria Civile Shqetësime për Burimet e Financimit te Fushatave Zgjedhore  

 

Publikuar: 03 Mars 2023

 

  This image has an empty alt attribute; its file name is image-8.png

Zeri i Amerikes Ditari ne gjuhen Shqip: Zgjedhjet, Vëzhgues dhe OJF: Në Shqipëri Zgjedhjet vendore do të mbahen nën përsëritjen e shkeljeve të Vjetra

Titulli: Zgjedhjet, Vëzhgues dhe OJF: Në Shqipëri Zgjedhjet vendore do të mbahen nën përsëritjen e shkeljeve të Vjetra

 

Publikuar: 13 Shkurt 2023  

This image has an empty alt attribute; its file name is image-7.png  

Zëri i Amerikes Ditari në gjuhën Shqip: Analizë nga AIS Open Data Albania , 5 Familje dhe 27 Individ zotërojnë mediat televizive në Shqipëri

Titulli: Analizë nga AIS Open Data Albania , 5 Familje dhe 27 Individ zotërojnë mediat televizive në Shqipëri

 

Publikuar: 4 Korrik 2023

  This image has an empty alt attribute; its file name is Screenshot-2024-03-22-141822.png

TopChannel News: Prokurimet me “AI”. Rezerva për Ligjin e ri që kaloi në Parlament. Një nga nenet lë hapsirë për abuzim

Titulli: Prokurimet me AI. Rezerva për Ligjin e ri që kaloi në Parlament. Një nga nenet lë hapsirë për abuzim

Publikuar: 11 Shkurt 2024

This image has an empty alt attribute; its file name is image-5.png

SCAN TV News Program: Tenderat, Prokurohet me Ligje Speciale, Drejtore e AIS Risk I Lartë dhe Kontraktorë me Pronarë të Panjohur