Entries by admin

Konferenca “Open Data in Albania” – 22 qershor 2011

Ideologjia dhe praktika e Open Data motivon hapjen dhe lehtësimin e aksesimit të të dhënave për cilindo, si bazë për transparencë e vendimmarrje. Kjo praktikë është mbështetur nga shumë vende me demokraci të zhvilluar. Open Data Albania është një nismë e re që përqafon parimet e të dhënave të hapura për Shqipërinë. Ky projekt ka […]